Vårt motto:

En smaklig och minnesvärd måltid - varje gång!

 

Om Oss

Ursprungligen var Söder Hörnet Restaurang mest en pizzeria. Men, i samband med en stor renovering ca tre år sedan har utbudet för både lunch och middag utökats till att inkludera både husmanskost, kebab såväl som många andra typer av mat. Vi har nu en mycket varierad och omfattande meny, så det finns alltid något som passar alla. Dessutom har restaurangen fullständiga rättigheter, så det lätt att anpassa måltiden precis som man önskar.

Imad leder arbetet i restaurangen för att återskapa det bästa han erfarit i sina 30+ år i restaurang-branschen. Med en passion för bra mat och en härlig omgivning strävar vi som jobbar här att ge er en enastående upplevelse vid varje besök. Vi är, i genomsnitt, 5 anställda på plats närhelst restaurangen är öppen (fler om så behövs) – och vi brinner för att se till att ert varje besök blir fantastiskt.

 

 

 

 

Vårt syfte: Att ni ska känna er mycket välkommna när ni anländer och mycket nöjda och belåtna när måltiden är färdig.

 
 

 
 

Lite Historia

Söderhörnet restaurang etablerades 1995 (och firar således sitt 25års jubileum i år!)

Chef Imad tog över restaurangen 2009 och har, sedan dess, satt sin egen prägel på både menyn och på inredningen. För en härlig avslappnad upplevelse så är restaurangen inredd i medelhavsstil – med inslag ifrån Italien, Grekland och mer.

3 år sedan så utökades antalet platser till ca 100 då det knakade i fogarna. Nu finns det gott om plats, något som förstås är speciellt lämpligt i dagsläget.

.

 

FÖRE RENOVERINGEN:

EFTER RENOVERINGEN:

.

.

 

Högsta kvalitet på råvaror: Vi tummar aldrig på kvalitén på råvarorna. Det är ju grunden för en smaklig måltid!

 

Framtiden

Med en rik historia och passion för att servera god mat i en härlig omgivning jobbar vi ständigt på att förbättra oss och att anpassa oss till era önskemål. Vi vill gärna höra ifrån er, både ris och rosor så skicka oss gärna feedback på något sätt.

Vill ni ha en alldeles speciell upplevelse, låt oss veta i förväg så ordnar vi det finfint för t.ex. födelsedagar, bröllopsjubileum, eller kanske bara en romantisk dejt.